Mid-achter clinics Power Swim tijdens de Kerstvakantie

Het hart van de verdediging, de sloper van de mid-voor en het startpunt tijdens de omschakeling; DE MID-ACHTER. De Mid-achter positie is het onderwerp van weer een nieuwe waterpolo clinic van Powersim. In de door Powersim georganiseerde clinic behandelen wij samen met Antonio Petrovic “THE BUTCHER” één van de zeven zeer belangrijke posities in het waterpolo van nu!

Antonio Petrovic, beter bekend als “The Butcher”, gevreesd als mid-achter bij eigenlijk al zijn directe tegenstanders, behoord tot de absolute wereldtop en hij komt ons zijn geheimen delen van 27 tot 30 december. Antonio Petrovic speelt in clubverband voor VK Primorac Kotor en komt uit voor Montenegro. Hij is in staat om de beste en sterkste tegenstanders uit te schakelen door gebruik te maken van verschillende technieken. Zijn extreme pressing en het gebruik van verschillende technieken maakt hem onvoorspelbaar en niet geliefd bij zijn tegenstanders. Powerswim heeft Antonio Petrovic gevraagd jullie tijdens deze clinic zijn filosofie en de verschillende technieken te delen? EN HIJ KOMT! 

Powerswim nodigt graag alle spelers, trainers, coaches en scheidsrechters in Nederland uit om te leren van de absolute wereldtop. Powerswim acht de filosofie van Antonio Petrovic met betrekking tot de mid-achter positie als zeer waardevol en bruikbaar. Trainers en coaches zullen naast wellicht bekende basistechnieken, nieuwe technieken leren, die direct in te passen zijn in de eerst volgende training of wedstrijdsituatie! Scheidsrechters zullen bewuster worden van de juiste technieken en “schoon spel” waardoor overtredingen beter te herkennen zijn! Kortom een avond vol nieuwe inzichten! En uiteraard demonstreert “The Butcher” zijn technieken voor jullie in het water!

 

Dus wil jij als speler, trainer, coach en/ of scheidsrechter meer leren over de perfecte lichaamspositie, de juiste veldpositie en het behouden van deze veldpositie op de mid-achter? Of ben je op zoek naar inspiratie voor nieuwe oefeningen om die prestaties op de mid-achter positie te verbeteren? Meld je dan NU aan!

 

Trainers/coaches niveau 2 en 3: Haal je KNZB licentiepunt tijdens Power Swim clinic! 

 

Wees er snel bij, want is er plek voor maar maximaal 50 personen. Hierbij streven wij naar een verdeling van 20 spelers, 20 trainers/ coaches en 10 scheidsrechters. Aanmelden kan via: contact@powerswim.nl of via link

 

Kosten zijn € 27,50 per deelnemer


Special guest van Power Swim clinic in Haarlem

 

Speciale gast tijdens Power Swim mid-achter clinic op 29 december in Haarlem is Guus van Yperen.

 

22 jarige boomlange midvoor van Nationale selectie, huidige speler van CN Barcelona wilt zijn kennis en ervaring via Power Swim clinic delen. 

"Het is geweldig dat Power Swim internationale topspelers zoals Antonio Petrovic naar Nederland brengt om zijn kennis met ons te delen! Een leerzame clinic voor iedere waterpolo speler, trainer en de scheidsrechter." - zegt Guus van Yperen

 

Volgens Zoran Stanisic betrokkenheid van Guus is een toetje voor alle clinic deelnemers. 

"Wij zijn enorm blij dat talentvolle Guus van Yperen Power Swim clinics wilt steunen en helpen om het niveau van waterpolo in Nederland op hoger niveau te brengen. Jeugd spelers, trainers, coaches en de scheidsrechters kunnen veel van Guus leren. Kwaliteit impuls met de betrokkenheid van Guus is enorm. Samen zijn we sterker!"